Načini dostaveRedovna dostava

  • Info: Dostava do ulaza
  • Dostupnost: Republika Hrvatska
  • Cijena: Cijena dostave ovisi o lokaciji na koju se roba isporučuje, a cijena iste se navodi u ponudi koja se nakon zaprimljene narudžbe šalje na e-mail adresu naručitelja.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. 

Dostava se vrši putem dostavne službe, unutar 1-5 radnih dana, na području Republike Hrvatske, za otoke i dubrovačko područje maksimalno do 5 radnih dana, prema rasporedu dostave. Osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke (subote i nedjelje se ne računaju u rok dostave). Za paletne dostave (peći, kamini, bojleri) dostava je unutar 5 radnih dana. U slučaju dužeg roka isporuke pojedinih proizvoda primjenjuje se rok isporuke koji je naveden u službenoj ponudi koja se dostavlja na e-mail adresu naručitelja proizvoda. Dostava nije moguća za slabo naseljena područja i za područja koja nisu pokrivena dostavnim službama.

Informacije o trenutnom statusu vaše narudžbe dobivat ćete e-mailom od MIP-Ivetić d.o.o (MIP-Ivetić Online trgovina). Dostavna služba će također mailom, pozivom ili SMS-om kontaktirati kupca oko detalja dostave narudžbe. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije/kupnje.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke primatelj ili druga ovlaštena osoba mora podnijeti prigovor odmah pri dostavi pošiljke dostavljaču popunjavanjem obrasca Zapisnik o šteti koji posjeduje sam dostavljač. Sva druga eventualna oštećenja i nepravilnosti potrebno je javiti odmah nakon preuzimanja i prije same upotrebe na e-mail adresu mip@mip-ivetic.hr, a naknadne reklamacije ne uvažavamo. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, MIP-Ivetić d.o.o. (MIP-Ivetić Online trgovina) zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. 

Ako želite doznati vrijeme dostave ili dogovoriti termin redovne paketne dostave, kontaktirajte dostavnu službu na broj telefona koji je naveden u ponudi koju ste primili na Vašu e-mail adresu.

Osobno preuzimanje

  • Info: Osobno preuzimanje robe u poslovnici
  • Dostupnost: Poslovnica MIP-Ivetić d.o.o., K.Š.Đalskog 26, 49214 Veliko Trgovišće
  • Cijena: Besplatno

Isporuka se vrši u MIP-Ivetić d.o.o. poslovnici u radnom vremenu od 7-17 sati. U slučaju potrebe za osobnim preuzimanjem robe izvan radnog vremena poslovnice, potrebno je kontaktirati istu na dostupne brojeve telefona ili na e-mail adresu poslovnice.

Naši djelatnici će Vas kontaktirati te Vas informirati o najranijem mogućem terminu za preuzimanje robe u MIP-Ivetić d.o.o. poslovnici.

Osobno preuzimanje u MIP-Ivetić d.o.o. poslovnici poslovnici je BESPLATNO.